Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν

Ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν ομολόγησε στις Αρχές ότι ήταν αυτός που έστειλε το παιδί του στη Γαλλία, όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές έπειτα από την περίπου δίμηνη εξαφάνισή του.

Ο ίδιος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι κάλεσε την ξαδέλφη της νεκρής συζύγου του να παραλάβει το παιδί, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πατέρας έστειλε το παιδί στη Γαλλία για να έχει μία καλύτερη τύχη. Αποκάλυψε, παράλληλα, ότι η Βαλεντίν είναι καλά στην υγεία της και όλο αυτό το διάστημα, που έχει σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή της, μιλούσαν κανονικά και η μικρή δήλωνε χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Δήλωσε την εξαφάνισή της φοβούμενος νομικές επιπλοκές

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας, αφού έδωσε τη μικρή στη θεία της στη Γαλλία, δήλωσε την εξαφάνισή της, φοβούμενος νομικές επιπλοκές. Να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια είχε αντιμετωπίσει ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις με την αστυνομία του Κονγκό, όταν έφευγε από την πατρίδα της.

Ο πατέρας της Βαλεντίν και ομοεθνείς του από το φιλικό του περιβάλλον παραμένουν υπό κράτηση για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί, ενώ συνεχίζεται η ανάκρισή τους για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που η Βαλεντίν έφυγε στο εξωτερικό.

ellada

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: