Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη μητέρα

Πτώμα σε κατάσταση μουμιοποίησης, που πιστεύεται ότι ανήκει στην ελλείπουσα από τις 23 Φεβρουαρίου “Αννη Κωνσταντίνου, εντοπίστηκε σε χαράδρα στην περιοχή κοντά στο δρόμο Καρβουνά – Τροόδους. Σε απόσταση 10 μέτρων από αυτό, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Υπαστυνόμος Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε ότι γύρω στις 10.30 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία από διερχόμενο πολίτη στην περιοχή του Αμιάντου, ότι υπάρχει αυτοκίνητο σε χαράδρα βάθους 60 μέτρων περίπου.

“Αμέσως μετέβησαν στη σκηνή μέλη του αστυνομικού σταθμού Πλατρών, που κατέβηκαν στη χαράδρα, και σε απόσταση 10 μέτρων περίπου από τη χαράδρα προς τον γκρεμό εντοπίστηκε σώμα γυναίκας, το οποίο μοιάζει με την 47χρονη ελλείπουσα “Aννη Κωνσταντίνου. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι εκείνη. Το αυτοκίνητο είναι εκείνο που οδηγούσε η ίδια την ημέρα που εξαφανίστηκε, και δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο”, πρόσθεσε.

Η “Aννη Κωνσταντίου είχε καταγραφεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 23/2/2016 στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου από το σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, έκτοτε οργανώθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και με ελικόπτερο από την Αστυνομία που επικεντρώθηκαν στην περιοχή και στα περίχωρα της Λευκωσίας.

Στην σκηνή μετέβη ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για αυτοψία. Τα αίτια του θανάτου αναμένεται να διευκρινιστούν από τη νενομισμένη νεκροτομή.

Να διευκρινιστεί ότι το πτώμα εντοπίστηκε με τα ρούχα που φορούσε η εκλειπούσα τη μέρα που εξαφανίστηκε.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: