Βίντεο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπάει 5χρονο και φεύγει

Έναν ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε έναν 5χρονο και έφυγε από το σημείο, αναζητά η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σολωμού στο Κρυονέρι στις 21:10 το βράδυ της Τρίτης. Μια μητέρα με τον πεντάχρονο γιο της επέστρεφαν στο σπίτι τους. Διέσχισαν τον δρόμο και έφτασαν στη συμβολή με την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Τότε ο οδηγός ενός ανοιχτόχρωμου πολυμορφικού αυτοκίνητου δεν προσέχει και χτυπά με το αριστερό φτερό το μικρό αγόρι το οποίο χάνει την ισορροπία του και πέφτει στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει η μητέρα του παιδιού στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, που αποκάλυψε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής: «Είχαμε βγει βόλτα με τον μικρό και την ώρα που διασχίζαμε τον δρόμο σε μια στροφή, βλέπω να κατεβαίνει το αμάξι με μεγάλη ταχύτητα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω και τον τράβηξα κιόλας και χτύπησε το παιδί».

Η μητέρα σε κατάσταση πανικού σήκωσε το παιδί από τον δρόμο, το οποίο είχε τραυματιστεί στο πόδι. Ο οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

«Ο οδηγός έφυγε, δεν κατάλαβε τίποτα, δεν μας είδε. Δεν άκουσε το παιδί. Φώναξε την ώρα που το χτύπησε, φώναξα και εγώ την ώρα που τον είδα να έρχεται πάνω μας. Γιατί τρελάθηκα ερχόταν κατά πάνω μας. Φώναξα, μετά φώναζα πολύ ούρλιαζα ο οδηγός δεν σταμάτησε ποτέ» είπε η μητέρα. «Το παιδί έχει πάθει σοκ. Δεν έχει συνέλθει ακόμη. Φανταστείτε έχει μείνει σημάδι στο σορτσάλι του από τη ρόδα του αυτοκινήτου».

Δείτε το βίντεο:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: