Τρίκαλα: Ομαδική κλοπή από πέντε άτομα σε παντοπωλείο με τρόφιμα!

Μεταξύ των δραστών και ένα κορίτσι μόλις 13 χρόνων

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένα κορίτσι μόλις 13 χρόνων, έκλεβαν ταυτόχρονα τσιγάρα και είδη τροφίμων από το παντοπωλείο ενός 48χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, στο οποίο μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες! 

Η… ομαδική κλοπή, στην οποία συμμετείχαν άλλες τρεις γυναίκες και ένας 38χρονος άνδρας, είχε γίνει την προηγούμενη Τρίτη και εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των δραστών και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων. Όμως, κανείς τους δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

*** Μπήκε σε ένα εστιατόριο στο κέντρο της Καλαμάτας δήθεν για να γευματίσει μια 36χρονη Ελληνίδα, αλλά «βούτηξε» μια συσκευή για ηλεκτρονικές παραγγελίες την οποία πέρασε για… κινητό! Ο υπεύθυνος του καταστήματος κατήγγειλε την κλοπή της αξίας 200 ευρώ συσκευής και αναγνώρισε την δράστιδα από φωτογραφίες που του έδειξαν στην Ασφάλεια, καθώς έχει συλληφθεί επανειλημμένα και για άλλες κλοπές.

*** Βρήκαν ανασφάλιστη την πόρτα ενός σπιτιού στην Πάτρα και… μπήκαν ανενόχλητοι δυο τσιγγάνες. Όμως, έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν να κλέψουν κάτι. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μια 53χρονη που κρατείται στην Ασφάλεια, ενώ αναζητείται η συνεργός της.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: