Το soft launch είναι η πιο in τακτική για να αποκαλύψεις τη σχέση σου στο Instagram

Πριν από μερικά , κάθε φορά που μια κοπέλα ξεκινούσε μια νέα σχέση, η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της στο Facebook βάζοντας μια με το αγόρι της, αλλά και την κατάσταση σχέσης από «Ελεύθερη» σε «Σε σχέση». Πλέον, εν έτει 2022, τα πράγματα έχουν αλλάξει, το Instagram πρωταγωνιστεί και η δημοσιοποίηση μιας σχέσης δεν είναι τόσο… απλή υπόθεση.

Τα κορίτσια της γενιάς Gen Z δεν αποκαλύπτουν πολλά για την κατάσταση της προσωπικής τους ζωής και προτιμούν να αφήνουν ένα μυστήριο να πλανάται στον αέρα… Έχουν αποφασίσει να ακολουθούν την τακτική του λεγόμενου soft launch.

Τι είναι το soft launch

Το soft launch ορίζεται ως μια αόριστη αποκάλυψη ότι βρίσκεσαι σε σχέση. Ένα story που δείχνει το χέρι σου να κρατά εκείνο του αγοριού σου, χωρίς να αποκαλύπτεις το πρόσωπο και το όνομά του, είναι το πιο κοινό παράδειγμα αυτής της μεθόδου.

Επίσης, μια… μυστηριώδης ανάρτηση χωρίς κανένα tag, παρά μόνο μια αγαπησιάρικη λεζάντα από κάτω ή ένα boomerang με το αγόρι σου να είναι πλάτη, είναι μερικοί ακόμη τρόποι για να αποκαλύψεις ότι ναι μεν υπάρχει κάποιο αγόρι στη ζωή σου, χωρίς όμως να φανερώνεις κανένα άλλο στοιχείο.

Ένας από τους λόγους που η Gen Z διστάζει να μοιραστεί την προσωπική της ζωή με τους followers της στο Instagram είναι η αμηχανία που προκαλείται αν αυτή η σχέση λήξει κάπως… άδοξα και σύντομα. 

Πότε να δημοσιεύσεις ένα soft launch στο Instagram

Όσο περισσότερα μάτια στρέφονται σε αυτή τη νέα σχέση, τόσο περισσότερη πίεση ασκείται για να επιβιώσει. Η αρχή μιας σχέσης είναι πολύ σημαντική και σίγουρα δεν προορίζεται για το Διαδίκτυο. Είναι καλύτερο να αφοσιωθείς στο νέο σου ειδύλλιο και μόλις… δέσει για τα καλά το γλυκό, τότε μπορείς σιγά σιγά να αποκαλύπτεις ολοένα και περισσότερα στοιχεία.

Δεν υπάρχει σωστό timing για να ανεβάσεις μια κανονική φωτογραφία με το αγόρι σου. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το πόσο άνετα νιώθεις εσύ να το κάνεις και φυσικά από το πόσο σταθερή είναι η σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: