Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να μάθει ο 68χρονος οφθαλμίατρος αφότου αποσωληνώθηκε

Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την υγεία του οφθαλμίατρου — Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα

Επαφή με το περιβάλλον έχει αποκτήσει ο 68χρονος οφθαλμίατρος που πυροβολήθηκε από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι και αποσωληνώθηκε ύστερα από δύο χειρουργεία. Το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του.

Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» χαρακτηρίζουν κρίσιμη, αλλά σταθερή την υγεία του οφθαλμίατρου. Ο άνδρας δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου. Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια.

Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε χθες και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

«Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο» είπε στο MEGA και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.

Τον 68χρονο επισκέφτηκε χθες η σύζυγός του στο νοσοκομείο. Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση.

Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου. Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος,  το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: