To οργισμένο μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη για δημοσίευμα που τον… πέθανε

Ενα οργισμένο μήνυμα έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν έκπληκτος, διάβασε δημοσιεύμα σε ιστοσελίδα, ο τίτλος του οποίου,  άφηνε να εννοηθεί ότι έφυγε από τη ζωή. Ο τίτλος του δημοσιεύματος 

«Θα μας λείψει: Σοκ και θρήνος για τον Γιάννη Αϊβάζη» ήταν παραπλανητικός, αφού αναφερόταν στο μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη για τον θάνατο του Δημήτρη Μενούνου. 

Ο Δημήτρης Μενούνος έφυγε από τη ζωή, την Πέμπτη 18 Αυγούστου σε ηλικία 47 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο. Πληροφορούμενος την είδηση του θανάτου του, ο Γιάννης Αϊβάζης είχε γράψει στο Instagram.«Αγόρι μου γλυκό , αδερφέ μου θα μου λείψεις !! Να ξερεις οτι δεν φύγεις ποτε απο την καρδιά μου !! Καλο παράδεισο Μητσαρα μου να ξερεις οτι ήδη μας λείπεις !!!».

H αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη ήταν άμεση. Ο ηθοποιός ανήρτησε στη σελίδα του στο Instagram το δημοσιεύμα με τον παραπλανητικό τίτλο, γράφοντας: «Γ&% την δημοσιογραφία σας, σκουπίδια! Στον βωμό των likes ξεφτιλίζετε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και παραπλανείται τον κόσμο. Δυστυχώς για εσάς, σας έχουν πάρει χαμπάρι!! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για τις ευχές και εύχομαι όταν έρθει η ώρα εκείνη να έχω πραγματικά Καλό Παράδεισο! Όσο για εσάς απολειφάδια θα τα πούμε εκεί που σας αξίζει!!!». 

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: