Ουκρανία: Ματωμένο πακέτο έφτασε το πρωί στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα

Ένα ματωμένο πακέτο έφτασε σήμερα το πρωί στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, όπως ανακοίνωσε στο Facebook ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο.

«Το πρωί έφτασε ένα αιματοβαμμένο πακέτο στην πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα. Η διεύθυνση του αποστολέα είναι η ίδια όπως και στους υπόλοιπους φακέλους που έφτασαν προηγουμένως σε ουκρανικές πρεσβείες και προξενεία: η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Tesla στη γερμανική πόλη Sindelfingen. Η ελληνική αστυνομία έχει ξεκινήσει ερευνητικές ενέργειες», έγραψε ο Νικολένκο.

Ο Νικολένκο πρόσθεσε ότι η ουκρανική πλευρά αναμένει επίσης επιτάχυνση της έρευνας από τους Γερμανούς αστυνομικούς.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ενημέρωσε ότι έχουν ήδη καταγραφεί συνολικά 33 περιπτώσεις απειλών σε 17 χώρες: 1 απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης, 2 αναφορές για νάρκες, 1 περίπτωση βανδαλισμού, 1 περίπτωση γραπτής απειλής και 28 αιματοβαμμένα πακέτα.

«Όπως είπε ο Ντμίτρο Κουλέμπα, όσο σκληρά και αν προσπαθούν οι εχθροί να εκφοβίσουν την ουκρανική διπλωματία, δεν θα τα καταφέρουν. Εργαζόμαστε για τη νίκη», τόνισε ο Νικολένκο.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: