Το όργιο του Μπάουι με τον Τζάγκερ και η επιθυμία του Νουρέγιεφ να συμμετάσχει

Νέες αποκαλύψεις για την ξέφρενη ζωή και τη σeξουαλική δραστηριότητα του Ντέιβιντ Μπάουι από τον πρώην σωματοφύλακά του Στιούαρτ Τζορτζ.

 

Ο 71χρονος σήμερα, που είχε εργαστεί με τον Μπάουι για 14 χρόνια, υποστηρίζει πως όλα συνέβησαν στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης κάποια στιγμή τη δεκαετία του’70.

«Υπήρχαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Ένα βράδυ ο Μικ Τζάγκερ ήταν εκεί και μια αρκετά διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια.

«Οι τρεις τους- μαζί με τον Μπάουι», περιγράφει στην εφημερίδα Sun, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο- γκαρνταρόμπα γεμάτο με τα κοστούμια του Μπάουι».

Στον ίδιο ζητήθηκε να μείνει απ’ έξω και να διασφαλίσει πως δεν θα τους ενοχλούσε κανείς.

«Ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ διασκέδαζε μαζί τους, τους είδε να κρύβονται και θέλησε να συμμετάσχει. Μου είπε ‘πρέπει να είμαι εκεί μέσα’ κι εγώ ευγενικά αρνήθηκα».

Ντέιβιντ Μπάουι, Μικ Τζάγκερ, Ρούντολφ Νουρέγιεφ

Ο σωματοφύλακας συνεχίζει λέγοντας πως και οι τρεις βγήκαν από τη ντουλάπα χαμογελαστοί, εξηγεί ωστόσο πως το να δουλεύει με τον Μπάουι δεν είχε μόνο χαρούμενες στιγμές, αναφέροντας χαρακτηριστικά την κατάθλιψη του διάσημου καλλιτέχνη και το πώς κατέρρευσε μετά το χωρισμό του με την πρώτη γυναίκα του, την Angie. Κλεινόταν στον εαυτό του και μερικές φορές κλειδωνόταν σε ένα δωμάτιο και τρεις και τέσσερις ημέρες ακούγοντας ξανά και ξανά τις δικές του επιτυχίες.

Ο Τζορτζ πάντως λέει πως δεν είχε ποτέ ξανά δει τον Μπάουι τόσο χάλια όσο την εποχή του διαζυγίου του με την Angie το 1979, όταν έκλαιγε με λυγμούς και κυλιόταν στα πατώματα.

Ο Ντέιβιντ Μπάουι με τον Στιούαρτ Τζορτζ

http://www.newsbeast.gr/

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: