Το «Love and Travel» πάει… Άμστερνταμ! (trailer+photos)

Κάθε Κυριακή στις 15:50, μέσα από το «Love and Travel», ο Πέτρος Κουμπλής και η Σοφία Κωνσταντινίδου μας «διηγούνται» και μια νέα, μεταμοντέρνα ταξιδιωτική ιστορία, όπου η ζωή πρωταγωνιστεί και ο έpωτας δεν κρύβεται…

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο Πέτρος και η Σοφία ταξιδεύουν στην πόλη, όπου τα ποδήλατα είναι περισσότερα από τους κατοίκους.

Στην πιο ανοιχτόμυαλη και νεανική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που είναι γεμάτη μουσεία, γραφικά κανάλια κι έντονη βραδινή ζωή. Ένα ταξίδι για δύο στο πανέμορφο Άμστερνταμ!

Στο περίφημο Μουσείο Διαμαντιών, μπαίνουν στην ειδική αίθουσα ασφαλείας και κρατούν στα χέρια τους μερικά από τα πιο ακριβά διαμάντια της αγοράς.

Πετυχαίνουν το πιο τρελό και διασκεδαστικό ταξί του Άμστερνταμ, ένα disco taxi, που μετατρέπει την διαδρομή σ’ ένα ατελείωτο karaoke party.

Τριγυρνούν στη μεγαλύτερη πλωτή αγορά λουλουδιών του κόσμου, δοκιμάζουν παραδοσιακά ποτά σ’ ένα διάσημο ιστορικό μπαρ του 1650 και επισκέπτονται το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο της πόλης, αφιερωμένο στις μητέρες όλου του κόσμου.

Ταξιδεύουν στην Ολλανδική εξοχή και μετά από την απαραίτητη βόλτα στους χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους, ανακαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει το παραδοσιακό ψαροχώρι του Βόλενταμ.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: