Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου…

Το κοινωνικό πρόσωπο του Θρύλου…

Περισσότερα από 3 εκατ. έχει διαθέσει η ΠΑΕ σε κοινωφελείς σκοπούς, έχοντας ως στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο άμεσο μέλλον…

Η ύψους μισού εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή των σχολείων της Κεφαλονιάς που έχει πληγεί από τους σεισμούς το τελευταίο διάστημα είναι μόνο ένα κομμάτι από το κοινωνικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες, με «μπροστάρη» τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχουν να επιδείξουν σημαντικό έργο για κοινωφελείς σκοπούς, αποδεικνύοντας πως είναι «κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος»!
Αυτό δεν είναι το μότο της Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Η διοίκηση Μαρινάκη είχε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του συλλόγου ότι θα αναπτύξει ένα φιλανθρωπικό έργο και, μάλιστα, αυτό θα «τρέχει» όλο τον χρόνο και όχι -ως είθισται- την περίοδο των Χριστουγέννων.
Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να συνεργαστεί τον περασμένο Οκτώβριο για τα επόμενα δύο με την Unicef, προσφέροντας περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ!
Παράλληλα, στόχος του προέδρου του Ολυμπιακού είναι να οργανωθεί ακόμη περισσότερο αυτή η προσπάθεια με την του Olympiacos Foundation, ενός οργανισμού ανεξάρτητου που θα είναι μέρος του συλλόγου και θα ασχολείται αποκλειστικά με τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες του συλλόγου.
Οι ενέργειες για τη δημιουργία του «ερυθρόλευκου» οργανισμού είναι σε εξέλιξη, αφού απαιτείται να ξεπεραστεί η γραφειοκρατία και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν τα εγκαίνιά του.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: