Το jewelry trend που δοκίμασε η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει απαρατήρητο

Το jewelry trend που δοκίμασε η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει απαρατήρητο

H παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN TV, «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, είναι -εκτός από πολύ όμορφη και ταλαντούχα- και μία από τις Ελληνίδες με τα πιο επιδραστικά Instagram Accounts. Mε πάνω από 748 χιλιάδες followers, η Kατερίνα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει post που θα περάσει αδιάφορο στα MME αλλά και στον κόσμο. Έτσι η προ-τελευταία της ανάρτηση, στην οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό εξώπλατο φόρεμα και είχε κάνει layering από κολιέ της Άννας Μαρίας Μαζαράκη, μας έκανε να σταματήσουμε στο scroll down και να σταθούμε σε αυτήν λίγο παραπάνω.

Γιατί η Κατερίνα δεν φόρεσε απλά πολλά κολιέ μαζί, αλλά επέλεξε κομμάτια σε διαφορετικά μήκη και μεγέθη, μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά και τα «γύρισε» προς την πλάτη της, στολίζοντας ουσιαστικά αυτό το σημείο του σώματός της. Το «back necklace trend» είναι η τάση σύμφωνα με την οποία το μακρύ μέρος των κολιέ πρέπει να «καταλήγει» στην πλάτη και όχι στον λαιμό και από το 2015 το βλέπουμε συχνά σε Fashion Influencers και Hollywood Stars. H όμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια όμως το προσάρμοσε στα σημερινά δεδομένα και το έφερε στη δική μας πραγματικότητα με κομψό και «απλό» τρόπο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το υιοθετήσεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε έναν χαλαρό κότσο να φορέσεις ένα μακρύ (ή και 2-3 μαζί με διαφορετικά μήκη αλυσίδας) μενταγιόν και ένα top ή φόρεμα που αφήνει ακάλυπτη την πλάτη. Το αποτέλεσμα, αν κρίνουμε και από το παρακάτω post, δεν μπορεί παρά να σε δικαιώσει.
 Tα στυλάτα σανδάλια που έγιναν sold out πέρυσι είναι και πάλι διαθέσιμα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: