To ευέλικτο Citan της Mercedes-Benz ανανεώνεται αισθητικά κι αναβαθμίζεται λειτουργικά

To Citan για το 2017 αναβαθμίζεται. Το σλόγκαν της Mercedes για το Citan Model Year 2017 είναι «Εξυπνάδα και Συναίσθημα».  Όμορφος, ελκυστικός σχεδιασμός εξωτερικά, με άνετη και λειτουργική καμπίνα εσωτερικά, το χαρακτηριστικό «μικρό» της πόλης από τη Mercedes-Benz επιστρέφει ανανεωμένο! .Τα βασικά στοιχεία του Citan MY2017 είναι η ακόμη χαμηλότερη η κατανάλωση καυσίμου, η αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής  και ο ανανεωμένος σχεδιασμός εξωτερικά & εσωτερικά σε συνδυασμό με την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του.

Το Citan είναι το ευέλικτο επαγγελματικό όχημα πόλης, ιδανικό για διανομές και ποικίλες αστικές μεταφορές χάρη στο μεγάλο χώρο φόρτωσης που διαθέτει. Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία ενώ με μεταφορική ικανότητα έως 3,8 m3 έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με εκπληκτική ευελιξία. Τα τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος καθώς και οι τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος κινητήρα, το καθιστούν ιδιαίτερα προσαρμοστικό στις απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία.

Όσον αφορά στην ασφάλεια, το Citan κάνει τη διαφορά. Με ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ADAPTIVE ESP® (Electronic Stability Program), ABS (anti-lock braking system), ASR (acceleration skid control), BAS (hydr.Brake Assist), EBD (electronic brake force distribution) προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε όλες τις συνθήκες.

To Citan ανήκει στους κορυφαίους εκπροσώπους της κατηγορίας του στην οικονομία καυσίμου. To MY2017 έχει ακόμα πιο μειωμένη κατανάλωση καυσίμου έως και 2-3%.

Και το βασικότερο: Τα διαστήματα συντήρησης ορίζονται ανά 40.000 km με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος χρήσης να ελαττώνεται σημαντικά.

To ευέλικτο Citan της Mercedes-Benz ανανεώνεται αισθητικά κι αναβαθμίζεται λειτουργικά

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: