Το ελληνικό brand Karavan συνεργάζεται με την Chiara Ferragni και δημιουργεί μία capsule collection ειδικά για το "The Blonde Salad"

 

Η νέα capsule collection που μόλις παρουσίασε το brand είναι με το “The Blonde Salad”, το site της διάσημης, Ιταλίδας blogger , το οποία πλέον έχει και το δικό του e-shop. Το αίτημα ήρθε από τους ανθρώπους του “The Blonde Salad”, οι οποίοι ανακάλυψαν τα Karavan από το Instagram, τον διαδικτυακό χώρο που η μόδα έχει αρχίσει να παίρνει άλλες διαστάσεις, να εδραιώνεται και να ταξιδεύει αστραπιαία ανά τον κόσμο, όπως αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά. Φυσικά, η σχεδιάστρια που κρύβεται πίσω από τα Karavan, και οι συνεργάτες της δεν άργησαν να ανταποκριθούν και να σχεδιάσουν μαζί μία capsule collection που αποτελείται από 5 items.

Δύο mini φορέματα, δύο tops και μία mini φούστα είναι όσα μπορεί κανείς να βρει από την συνεργασία Karavan X The Blonde Salad και διατίθενται αποκλειστικά online στο shop.theblondesalad.com. Φωτεινά χρώμα, girly λεπτομέρειες και το χαρακτηριστικό μποέμικο floral του brand είναι τα στοιχεία που θα βρεις στα 5 fashion items, τα οποία προφανέστατα αντιπροσωπεύουν την στιλιστική κουλτούρα του Karavan, χωρίς όμως να προσπερνούν την κοριτσίστικη ταυτότητα του ίδιου του site.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/theblondesalad

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: