Δράμα: «Αν το έκανε, υπάρχει η Δικαιοσύνη» λέει η μητέρα του 15χρονου ο οποίος καταγγέλλει βι@σμό από τον σύντροφό της

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Δράμας η υπόθεση ενός 36χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον 15χρονο γιο της συντρόφου του και προσπάθησε να ασελγήσει και σε έναν 15χρονο φίλο του.

Η μητέρα του 15χρονου ισχυρίζεται ότι το αγόρι δεν της ανέφερε κάτι και δεν παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά και τις πράξεις του 36χρονου συντρόφου της, που σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των Αρχών κατηγορούμενος για τον βι@σμό -κατ` εξακολούθηση- του ανήλικου γιου της και της απόπειρας βιασμού του φίλου του νεαρού.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cphnxbrnasll)

«Για τον φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας “να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει”. Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει Δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σeξουαλικά η πήγε να το κάνει. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα μιλώντας στο Star.

Στην ερώτηση αν έβαλε αυτή τον φίλο του γιου της να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό της, η μητέρα αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο.

Για το αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της τόνισε: «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι “ναι το έκανε”, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της Δικαιοσύνης».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: