Πρίγκιπας Χάρι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη νέα αποκαλυπτική του συνέντευξη στο CBS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ μία νέας τηλεοπτικής συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare», στις 10 Ιανουαρίου. Ο δούκας θα μιλήσει στον δημοσιογράφο ‘Αντερσον Κούπερ και στην εκπομπή του CBS «60 Minutes», μόλις δύο ημέρες πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου.


Το τρέιλερ δείχνει τους δύο άντρες να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο. Σύμφωνα με τη λεζάντα που το συνοδεύει αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Το «Spare» έχει χαρακτηριστεί ότι είναι γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια», και μεταφέρει τους αναγνώστες σε μια από τις πιο οδυνηρές εικόνες του 20ου αιώνα: δύο νεαρά αγόρια, δύο πρίγκιπες, που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε με θλίψη.

Το 416 σελίδων, βιβλίο του Χάρι γράφτηκε από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο JR Moehringer και θα μεταφραστεί σε 16 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

Tο τηλεοπτικό δίκτυο έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer στο οποίο η συνέντευξη περιγράφεται ως “αποκαλυπτική” και η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry ως “εκρηκτική”.

Αυτό έρχεται αφού ο Harry υποστήριξε στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix ότι ο William αθέτησε την υπόσχεσή του να μην διαρρέουν ιστορίες ή πληροφορίες ο ένας εναντίον του άλλου, αφού είδαν τις συνέπειες τέτοιων ενεργειών στο γραφείο του πατέρα τους.

Η επερχόμενη αυτοβιογραφία του Harry λέγεται πως είναι τόσο σκληρή με τον αδελφό του William που οι δυο τους δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: