Την Τετάρτη αγιασμός και φιλικό στην Αγυιά – Παναχαϊκή

Την Τετάρτη αγιασμός και φιλικό στην Αγυιά   Παναχαϊκή

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με τους Νικόλαο Παπαδάκη και Πέτρο Καραβίτη της ΠΑΕ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ του σωματείου μας με τους κ.κ. Νικόλαο Παπαδάκη και Πέτρο Καραβίτη οι οποίοι εκπροσώπησαν την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ως επικεφαλής του υπό σύσταση νέου ΔΣ της ΠΑΕ.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα κατανόησης και αλληλοσεβασμού.

Από την πλευρά του σωματείου μας έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα θέματα πού έχουν δημιουργήσει κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ ΠΓΕ και ΠΑΕ και κυρίως αναλύθηκαν οι λόγοι πού η Πάτρα έστρεψε τα τελευταία έτη την πλάτη της στην τελευταία ηγεσία της ΠΑΕ.

Από πλευράς των επισκεπτών μας δόθηκε η διαβεβαίωση ότι ουδεμία υπάρχει σχέση με το προηγούμενο καθεστώς της ΠΑΕ και ότι ελπίζουν σε άμεση αλλαγή του κλίματος μεταξύ των 2 πλευρών.

Ζητήθηκαν από πλευράς ΠΑΕ αναλυτικά στοιχεία για τις υπάρχουσες υποχρεώσεις της έναντι της ΠΓΕ , τα οποία ήδη παραδόθηκαν.

Λάβαμε την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα έχουμε πρόταση συγκεκριμένη για διακανονισμό της οφειλής, προκειμένου ακολούθως -εφόσον υπάρξει συμφωνία επί του διακανονισμού- να αρχίσουν οι συζητήσεις για την τέλεση των αγώνων της ΠΑΕ στο γήπεδο μας.

Ακόμη μας ζητήθηκε με πολύ ευγενικό τρόπο να επιτρέψουμε στην ΠΑΕ την διεξαγωγή στο γήπεδο μας αγιασμού και φιλικού αγώνος την Τετάρτη 12-8-2015.

Το ΔΣ του σωματείου μας σε ένδειξη καλής θέλησης αποφάσισε σήμερα 9-8-2015 να επιτρέψει την διεξαγωγή αγιασμού και αγώνος την 12-8-2015, χωρίς αντάλλαγμα, επισημαίνοντας όμως κατηγορηματικά ότι αν δεν υπάρξει άμεσος και ικανοποιητικός διακανονισμός της οφειλής, το γήπεδο δεν θα παραχωρηθεί περαιτέρω.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η σημερινή μέρα να είναι απαρχή της αναγέννησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και το τέλειωμα της 7ης οδυνηρής εμπειρίας που βίωσε η ομάδα μας και η Πάτρα».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: