«Ρούφηξαν» καύσιμα από τέσσερα οχήματα στη Σάμο

Με καύσιμα που έκλεβαν από άλλα οχήματα σκόπευαν να φουλάρουν τα ντεπόζιτα των δικών τους δυο Έλληνες στη Σάμο. Ο ένας από αυτούς συνελήφθη μετά από συστηματική έρευνα της Ασφαλείας για τέσσερις περιπτώσεις κλοπής, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη που δεν έχει εντοπιστεί.

Από τα στοιχεία που αξιολόγησαν οι αστυνομικοί, εξακριβώθηκε ότι οι δράστες «ρούφηξαν» με λάστιχα ποσότητες καυσίμων από τα ρεζερβουάρ τεσσάρων οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στις περιοχές Βαθύ και Κοκκάρι. Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένας σουγιάς μήκους 22 εκατοστών, δυο πλαστικά μπιτόνια, ένα χωνί και λάστιχα.

Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια συνεχίζεται, ενώ σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Τους τσάκωσαν με κλεμμένα μέταλλα

Μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες είχε στηθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου σε περιοχή της Μαγνησίας, το απόγευμα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να βρεθούν με χειροπέδες καθώς διαπιστώθηκε ότι το είχαν φορτώσει διάφορα σιδερικά και άλλα μέταλλα, τα οποία είχαν αρπάξει λίγο νωρίτερα από το χώρο της επιχείρησης μιας Ελληνίδας που δεν λειτουργεί πλέον. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη νόμιμη ιδιοκτήτρια, ενώ κατασχέθηκε το όχημα των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: