Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!

Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!Το παρών άρθρο, απευθύνεται, σε όσους ακόμα, δίνουν κάποια βαρύτητα στα λεγόμενα κυβέρνησης, δανειστών και ΜΜΕ….
Ένα θεμελιώδες πρόβλημα, της ελληνικής οικονομίας είναι το χρέος. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο, και πως να είναι άραγε, όταν το 2010 που μπήκαμε στο μνημόνιο το χρέος ήταν στα 300 δις ευρώ, στο 120% του , και σημερα, που δήθεν τελειώνει η κρίση το χρέος είναι στα 330 δις, στο 170% του , γιατί απλά τα μνημόνια και η λιτότητα, βύθισαν το !
Το περί μη βιώσιμου χρέους, το υιοθετούν, όλοι ή σχεδόν όλοι. Ακόμα και η , μέρος των δανειστών, και τα εγχώρια ΜΜΕ, μιλάνε για αυτό. Μίλαγαν από το τέλος του 2012, και τότε, πούλαγαν την παραμύθα, ότι περιμένουμε τις γερμανικές εκλογές, να συγκυβερνήσει η Μέρκελ με τους «καλούς» Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες, και αμέσως μετά, το χρέος θα το κούρευαν….τα καθεστωτικά «παπαγαλάκια», για να περάσουν και τα μέτρα του καλοκαιριού, το πούλαγαν σαν είδηση, τότε στο πόπολο….
Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!

Το ίδιο παραμύθι πούλαγαν και οι δανειστές μας, βέβαια, για να μην τους αγιοποιούμε κιόλας. Το βίντεο που ακολουθεί είναι συνέντευξη του προέδρου του Euro Working Group, τον Φεβρουάριο του 2013, Thomas Wieser, ο - κλειδί στις διαπραγματεύσεις , τότε, για την συμφωνία του Eurogroup για την , μιλάει αποκλειστικά στον Θάνο Δημάδη για τον . Προαναγγέλλει εμμέσως αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές 


Οι Γερμανικές εκλογές πέρασαν, περιμέναμε να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση, και οι δανειστές, αν θυμάστε ήρθαν τον Δεκέμβριο και ζήτησαν επιπλέον μέτρα, τα οποία πήραν. Για κούρεμα κουβέντα!
Κυβέρνηση, δανειστές, ΜΜΕ, με την τρόικα να ζητάει νέα μέτρα, κάθε 2 μήνες, μετέθεσαν, σαν τους Ιεχωβάδες, το «σωτήριο» κούρεμα του χρέους μετά την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος. Και αρχίζουν οι υποσχέσεις, από επίσημα χείλη…..

Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!
Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!

Ενώ τα ίδια επαναλάμβανε και ο ίδιος ο Αντώνης , μέσω συνέντευξης του, στον Κομιστή, προσπαθώντας να παραμυθιάσει τον Ελληνικό λαό!

Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!
Και λίγο παλιότερα, και σήμερα, όμως οι διαψεύσεις πέφτουν …….Με χαρακτηριστική περίπτωση, τις σημερινές δηλώσεις Σόιμπλε, που αποκλείει κάθε συζήτηση για κούρεμα του χρέους!

Τι δούλεμα τρως Ελληνάκο, από κυβέρνηση, δανειστές και ΜΜΕ!
Βέβαια, και ο Σαμαράς, μπροστά στον Σόιμπλε και την Μέρκελ, λέει ότι δεν χρειάζεται κούρεμα του χρέους, και ο ίδιος ο Σοτυρνάρας πρόδωσε, έτσι λέγεται τουλάχιστον, του ΔΝΤ, για κούρεμα, για να ικανοποιήσει τον Σόιμπλε…Μνημειώδες το «Giannis, forget it»……

Τον Μάιο, έρχονται οι εκλογές, και το κούρεμα πάλι θα είναι προ των πυλών, όπως θα μας πουν δανειστές, κυβέρνηση, και εγχώρια «παπαγαλάκια»……Το ότι σου λένε μπορείς να το καταλάβεις εύκολα και από τα παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, τον Μάιο, κανέναν λάθος δεν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη!

 

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/blog-post_6966.html#ixzz2y3GAa46L

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: