Θεσσαλονίκη: «Παραγωγοί» τρύγησαν πάνω από 20 κιλά κάνναβης

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η χασισοφυτεία που είχαν στήσει δύο Έλληνες στις όχθες μιας λίμνης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς και συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ είχαν τρυγήσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης.

Στο απομονωμένο σημείο, οι δράστες καλλιεργούσαν 39 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ολόκληρη η παραγωγή τους, που αποτελείτο από ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 20 κιλών και 400 γραμμαρίων, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε, όπως και άλλα 19 γραμμάρια που είχε στο σπίτι του ο ένας από αυτούς. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Τρύγησε μισό κιλό κάνναβης από 28 δενδρύλλια

Σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου ένας Έλληνας που καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου. Κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στον χώρο της φυτείας άλλα εννέα ξεριζωμένα δενδρύλλια, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 500 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου άσκησε στον δράστη δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: