Κρήτη: Άλλες 12 συλλήψεις για μπαρμπούτι

Είχε φουντώσει για τα καλά το παράνομο παιχνίδι σε ένα καφενείο στο Ηράκλειο όταν έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, του Α΄ τμήματος και της Ασφάλειας και διαπίστωσαν ότι ο προσωρινός υπεύθυνος της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε πέντε θαμώνες τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «μπαρμπούτι».

Μάλιστα, συμμετείχε και ο ίδιος στο παράνομο παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του απέδιδαν και μέρος των κερδών τους γιατί ήταν ο διοργανωτής.

Κατά τον έλεγχο που έγινε στους τζογαδόρους και σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.630 ευρώ και ένα ζευγάρι ζάρια και οι έξι τζογαδόροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο σε μια καφετέρια σε περιοχή του Ρεθύμνου, κατά την διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι η προσωρινά υπεύθυνη της επιχείρησης είχε επιτρέψει σε πέντε άνδρες τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «μπαρμπούτι». Στους παίκτες και στους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.610 ευρώ από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου και τέσσερα ζευγάρια ζάρια. Και αυτοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που τους άσκησε δίωξη για παράνομα παίγνια.

Οκτώ συλλήψεις για χαρτοπαίγνιο

Ο έλεγχος που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης σε ένα καφενείο σε περιοχή της Πιερίας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν επτά θαμώνες στους οποίους ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Κατασχέθηκαν ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, τράπουλες και συνολικό ποσό 554 ευρώ από τη διενέργεια των παράνομων παιχνιδιών, ενώ οι χαρτοπαίκτες και ο ιδιοκτήτης του καφενείου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: