Θεσσαλονίκη: Επ” αυτοφώρω σύλληψη κλέφτη στην περιοχή της Άνω Πόλης

Με άγριες διαθέσεις βγήκε από τις φυλακές ο δράστης, που κατά τον εντοπισμό του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των αστυνομικών…

Για αρπαγές τσαντών συνελήφθη ένας 35χρονος ο οποίος είχε βγει από την φυλακή με τακτική άδεια. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο συλληφθείς χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της Άνω Πόλης, επιβαίνοντας σε κλεμμένο μοτοποδήλατο άρπαξε με τη χρήση βίας την τσάντα ενός 61χρονου η οποία περιείχε κινητό τηλέφωνο, προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό. Ο 35χρονος συνελήφθη σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή της Ξηροκρήνης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Κατά τον εντοπισμό του, αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των αστυνομικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε, δύο ναρκωτικά δισκία, καθώς επίσης, το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης Αγίου Παύλου, προέκυψε ότι ο 35χρονος, στις 07-04-2016 και ενώ του είχε χορηγηθεί τακτική άδεια από κατάστημα κράτησης της χώρας, χρησιμοποιώντας κλεμμένο δίκυκλο, αφαίρεσε, με χρήση σωματικής βίας, από τρεις γυναίκες, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τις τσάντες τους, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά τους έγγραφα.

typosthes.gr-topika

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: