Θεσσαλονίκη: Από σήμερα 4ήμερο προσφορών στα καταστήματα!

Μετά από μία περίεργη περίοδο εκπτώσεων, όπου μεσολάβησαν απεργίες και η ψήφιση του ασφαλιστικού, τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης ξεκινούν από σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, προσφορές για τέσσερις ημέρες με «έκρηξη τιμών» το Σάββατο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Το χρονικό διάστημα της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου της Άνοιξης, η οποία λήγει αύριο Τρίτη 10 Μαΐου, ήταν ελλειμματικό φέτος λόγω των αργιών του Πάσχα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να τονώσει την εμπορική κίνηση στα μαγαζιά, εξαγγέλλει τετραήμερο ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ από την Τετάρτη 11 Μαΐου, με αποκορύφωση το Σάββατο 14 Μάιου 2016, με ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τις εκπτώσεις με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, μέχρι το Σάββατο 14 Μαΐου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι: Σύμφωνα με το νόμο κατά τη διενέργεια προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης, σε εμφανή σημεία του καταστήματα και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικαταστήσετε τη λέξη ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με τη λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Καλούμε τα μέλη μας να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοικτά έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, κάνοντας ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ εκείνη τη μέρα». Επισημαίνεται πως τα καταστήματα την ημέρα του Σαββάτου θα μείνουν ανοικτά έως τις 20.00 το βράδυ, όπως και τα εμπορικά κέντρα. 

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: