Θέση εργασίας στη ΔΕΗ στην Αθήνα

Η Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών στη ΔΕΗ, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου α¬νειδίκευτου προσωπικού (εργάτη), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Συγκεκριμένα θα προσληφθεί, ένα (1) άτομο στον Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑΕΔΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΔΠΑΝ/ΤΑΔ&ΔΜΛ. Συγγρού, Κουκάκι, ΑθήναΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ1

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υπο¬βάλλουν μέχρι 13/07/2016 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΔΠΑΝ, στο Κουκάκι, την έ¬ντυπη αίτηση η οποία διανέμεται από τη γραμματεία της Διεύθυνσης, υποβάλλοντας συ¬νημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους. Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της αίτησης:1.    Εντοπιότητα.2.    Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.3.    Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγα¬μος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψηφίου κ.λ.π.)4.    Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας.5.    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Σημείωση: Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μή¬νες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στην ΔΕΗ Α.Ε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: