Τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας της Opel- Βροχή οι παραγγελίες από το “Black Friday”

Δύο είναι τα σημαντικά σημεία που η Opel κέρδισε φέτος από την πρώτη κιόλας συμμετοχή της στον εμπορικό θεσμό του Black Friday.

Αν και επίσημα σε λίγα 24ωρα ( Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου) σταματούν οι προσφορές της Opel οι

Οι υποψήφιοι αγοραστές προσπαθούν να επωφεληθούν από τις δελεαστικές προσφορές της ελληνικής εταιρίας και να προλάβουν την προθεσμία με τις προσφορές του Black Friday στην Opel που θα διαρκέσει έως το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου.


Opel Mokka GS Line

Τα δύο κίνητρα, σημεία κλειδιά, για την επιτυχία των παραγγελιών στην Opel είναι:

Α. Το μεγάλο όφελος που έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές

Β. Η διαθεσιμότητα που έχει η αντιπροσωπεία σε αυτοκίνητα

Είναι σημαντικό για τον πελάτη να ξέρει ότι η εταιρία του εγγυάται όχι μόνο άμεσο χρόνο παράδοσης αλλά και εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της.

Οι υποψήφιοι πελάτες της Opel μπορούν να επωφεληθούν ακόμη και τώρα τις σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας που εκτός των άλλων συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα SUV της Opel. To τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο Crossland και το κορυφαίο Grandland. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή της Opel με τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας. Τη γκάμα των SUV πλαισιώνουν το best seller Corsa και το Νέο Astra, το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις.

Οι επαγγελματίες μπορούν να βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα Combo Cargo, Vivaro και Movano.

Τα σημεία κλειδιά της επιτυχίας της Opel- Βροχή οι παραγγελίες από το “Black Friday” gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: