Black Friday στην Kosmoride-Ποιο είναι το όφελος

Κάποιοι θεωρούν ότι την ημέρα που οι Αμερικάνοι βάφτισαν «Black Friday» υπάρχουν τρελές ευκαιρίες μόνο για τα κινητά τηλέφωνα, τις τηλεοράσεις και τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές. Λάθος. Ευκαιρίες υπάρχουν σε οτιδήποτε θεωρούν οι υπεύθυνοι των εταιριών ότι είναι ο σωστός χρόνος για να τα διαθέσουν στην αγορά και ταυτόχρονα να ενισχύσουν τον τζίρο τους με τις δελεαστικές τιμές. Κερδισμένοι είναι όλοι. Αυτοί που αγοράζουν σε πραγματικά καλές τιμές αλλά και αυτοί που διώχνουν το εμπόρευμα με σκοπό να το ανανεώσουν. Αυτά για τις οικιακές συσκευές. Γιατί τρελές εκπτώσεις γίνονται ακόμη και στα ηλεκτρικά e-Bike η και e-Scooter.

Πριν ακόμη φθάσει η Παρασκευή με τις τρελές προσφορές η Kosmoride που έχει την ευθύνη των ηλεκτρικών ποδηλάτων και σκούτερ στην Ελλάδα, αλλάζει τα δεδομένα. Με μία κίνηση εκμηδενίζει την αναμονή για την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”. Σε ότι αφορά την αγορά των e-Bike και των e-Scooter ο πελάτης της Kosmoride απολαμβάνει το όφελος της επιδότησης. Μια επιδότησης που ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να φτάσει και τα 1.300 € — άμεσα τη στιγμή της αγοράς — οποιουδήποτε e-Bike ή Silence e-Scooter.

Black Friday χωρίς δυνατές προσφορές θα ήταν απλά μια Παρασκευή όπως όλες οι άλλες. ¨Όμως αυτή τη φορά όλα τα e-Bike και τα Silence e-Scooter που διαθέτει η Kosmoride προσφέρονται σε τιμές με επιπλέον όφελος έως 3.000 € και 869 € αντίστοιχα., τόσο στο e-shop, όσο και σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της Kosmoride.

Το 2πλό προνόμιο αυτό, θα το έχουν όλοι όσοι κάνουν αγορά μέσα στο διάστημα της προωθητικής ενέργειας της Black Friday, που θα διαρκέσει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022. Ευτυχώς η Black Friday στην Ελλάδα δε διαρκεί μια μέρα αλλά μερικές βδομάδες.

Μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”, οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν το καινούργιο τους ηλεκτρικό όχημα από την Kosmoride, με έως και 40% επιστροφή της αξίας του, γεγονός που κάνει τη βιώσιμη μετακίνηση πιο προσιτή για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες στο νέο e-shop της Kosmoride  kosmoride.gr/black-friday και στη σελίδα της Silence kosmoride.gr/silence

 

Black Friday στην Kosmoride-Ποιο είναι το όφελος gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: