Τα νέα των ομάδων της Superleague

Αρκετά αισιόδοξος για την αδειοδότηση του Πανιωνίου παρουσιάστηκε του ο πρόεδρος του Πανιωνίου Χρίστο Δάρρας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των κυανέρυθρων τόνισε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες όσο στα αγωνιστικά όσο και στα διοικητικά ώστε να πάρει την πολυπόθητη άδεια η ομάδα και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με τον Μαντζουράκη να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα αμφίβολοι για το ματς με τους Πειραιώτες είναι οι Αλεξίεβιτς Κέβιν και Μαρκόβσκι που ακολούθησαν ατομικό αλλά επίσης και ο Κλέσιο που απουσιάζει με άδεια.
Όσον αφορά την Ξάνθη η ομάδα του Ρομάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Βέροια με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει σήμερα τον Τσέναμο να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς σε αντίθεση με τον Αντριάν Λουσέρο που ακολούθησε ατομικό.
Τέλος κάλεσμα στον κόσμο του έκανε ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι είναι ο αγώνας που θα κρατήσει ζωντανές της ελπίδες της ομάδας για είσοδο στα πλέι οφ.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: