Τα νέα των ομάδων της Superleague

Ο ΠΑΣ Γιάννενα κατέθεσε σήμερα την αίτησή του για την αδειοδότητση ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη αν βρεθεί σε κάποια θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω τον πλέι οφ.
Ο Άγιαξ της Ηπείρου έχει καταφέρει δύο φορές στο παρελθόν να βρίσκεται στη θέση να κυνηγήσει το Ευρωπαϊκό όνειρο όμως δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άδεια. Για πρώτη φορά όμως η ομάδα παρέδωσε τον φάκελο με αισιοδοξία ότι αν βρεθούν σε προνομιούχο θέση θα μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά.
Τα προβλήματα που κρατούσαν πίσω την ομάδα ήταν κάποια χρέη που υπήρχαν για το προπονητικό κέντρο της ομάδας ενώ υπήρχε και μια οφειλή στον πρώην παίκτη της ομάδας Ζαιρί.
Στον Παναιτωλικό η ομάδα προετοιμάζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο με τον Μαντζουράκη να έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Αλεξίεβιτς Κλέσιο και Κέβιν ενώ με την ομάδα προπονήθηκε σήμερα και ο Άντι που αγωνιζόταν το 2011 στην ομάδα και θα δοκιμαστεί ξανά από του Αγρινιώτες.
Η Ξάνθη θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Κρήτη για αντιμετωπίσει τον Πλατανία με τον Ρομάν Λουτσέσκου να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Παπαστεριανός Ορφανίδης και Καμαρά, οι οποίοι ακολούθησαν σήμερα ατομικό.
Τέλος στον Αστέρα υπάρχει μεταγραφική κινητοποίηση καθώς οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν δικό του τον Μπερτόλιο.
Ο Αργεντινός που αγωνίζεται δανεικός στον Αστέρα από την Ντιναμό Κιέβου έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του και υπάρχει οψιόν αγορά για την απόκτηση του όμως η ομάδα της Τρίπολης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: