Τα 3 ζώδια που πανικοβάλλονται πολύ εύκολα

 

Λέων

Μην ξεγελιέσαι από τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που έχει εκ γενετής. Ειδικά λόγω αυτού, φοβάται ότι μπορεί να συμβεί κάτι που θα απειλήσει το κύρος του και θα τον κάνει να πέσει στα μάτια των άλλων. Αυτό αρκεί για να μπει σε mode πανικού. Επίσης, είναι αυτός ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για όλα, ακόμα και αν δεν του αναλογεί. Όσο μπορεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, άλλο τόσο μπορεί να πάθει πανικό σε χρόνο dt.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που θα κλείσουν θεαματικά τη χρονιά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Ας πούμε ότι οι Δίδυμοι είναι πάντα προετοιμασμένοι για τον ερχομό του χάους. Το πρόβλημά τους δεν είναι ότι πανικοβάλλονται σε μία κρίση, αλλά ότι πανικοβάλλονται στην ιδέα μίας κρίσης. Πνίγονται εύκολα σε μία κουταλιά νερό και χάνουν χρόνο από τη ζωή τους περιμένοντας να συμβεί κάτι κακό. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν μία δυσκολία να δουν τα πράγματα ελαφρώς αισιόδοξα και έχουν γεννηθεί με μία ανεξήγητη ανησυχία.

Παρθένος

Εκεί που τα έχει φτιάξει όλα και τα έχει βάλει σε μία σειρά, μετά από προσεκτική μελέτη και λεπτομερή ανάλυση, προκύπτει κάτι και του τα διαλύει όλα σε ένα δευτερόλεπτο. Αν και στο τέλος βρίσκει μία ικανοποιητική λύση, η ψυχολογία του έχει περάσει από 40 κύματα, έχει οραματιστεί τη Δευτέρα Παρουσία και έχει πάθει μίνι κρίση πανικού που του προκαλεί ταχυκαρδία. Παρθένε ψυχραιμία!

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: