Σύρος: «Άσκηση και Διατροφή» από Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές

Στις 5 Ιουνίου στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων 

Τηρώντας κάθε μέτρο ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο επιστημονική δράση αλλά και αθλητικό δρώμενο με θέμα «ΑΣΚΗΣΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΖΩΗ» στις 5 Ιουνίου.

Οι Ολυμπιονίκες Ευη Μωραιτίδου, Νίκη Μπακογιάννη, Βιργινία Κραβαριώτη, Νέρυ Νιαγκουάρα, οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Μαρία Καρπαθάκη, Αντώνης Μπουγιούρης θα ηγηθούν Δρομικού δρώμενου κατά μήκος της παραλίας Ερμούπολης, που θα συνδυαστεί με δράση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου για να περάσουν το μήνυμα των ευεργετικών επιδράσεων της άσκησης.


Προ της αθλητικής δράσης θα προηγηθούν ομιλίες στον κήπο του παλαιού Δημαρχείου Ποσειδωνίας με εισηγητές τον Καθηγητή Ιατρικής κ,.Χανιώτη, τον Πρόεδρο της ΕΛΔΕ κ.Γρηγοράκη, την Αντιπρόεδρο Ενωσης Συμμετασχόντων
σε Ολυμπιακούς Αγώνες κ.Κραβαριώτη, τον Διδάκτορα Ιατρικής Πανεπιστημίου Μπολώνια κ.Αλιφιεράκη σχετικά με την διατροφή και άσκηση σαν εφαλτήριο για τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ανωτέρω δράσεις διοργανώνονται από την Επιστημονική Επιτροπή προώθησης Κρητικής Διατροφής.

Τελούν υπό την αιγίδα της Ενωσης Διαιτολόγων Ελλάδος, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, της Ενωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς αγώνες, του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοίας Ανοιχτής θαλάσσης.

Υποστηρίζονται από το Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, τη BLUE STAR, το ΔΗΜΟ ΣΥΡΟΥ. το NAYTIKO ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ, τη DASKALAKIS CONGRESS & T.R.V. και τo EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: