Συναγερμός και Κεραυνοβόλα η ανάπτυξη της «8ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ»(φώτο)….»Πάρτε μάτι Αλβανοκατσαπλιάδες»!

Συναγερμός σήμανε στα Γιάννενα και η Αντίδραση της 8ης Μ/Π ΤΑΞ της Φρουράς των Ιωαννίνων ήταν κεραυνοβόλα …Ταχύτατη κίνηση στους χώρους διασποράς ,ασφάλιση του δρομολογίου & του χώρου με τα Ελαφρά Τεθωρακισμένα οχήματα ,που Ανοιξαν το δρόμο στα Άρματα που ακολουθούσαν !Έφτασαν και τάχθηκαν αμέσως στην περιοχή αναμένοντας την διαταγή για άμεσε βολές !

Πραγματοποιήθηκε τελικά στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ Άσκηση Συγκροτήματος Ίλης Μέσων Αρμάτων  στο «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ», με πραγματικά πυρά στέλνοντας ένα ακόμη βροντερό μύνημα στους Αλβανοκατσαπλιάδες που πήραν θάρρος τελευταία στην περιοχή!


Η Άσκηση στη Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ στο ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ  απέδειξε  για μια ακόμη φορά οτι η 8η παραμένει άσχετα με τις περικοπές σε  πολύ ψηλά επιχειρησιακά στάνταρτ!
Στη διάρκεια της Άσκησης εξετάσθηκαν διάφορα τακτικά σενάρια, δοκιμάστηκαν επιχειρησιακά σχέδια και εκτελέστηκαν πραγματικά πυρά. (φώτο).

Να σημειωθεί οτι στην Άσκηση εκτελέστηκε και σενάριο καταστροφής πολυβολείου ατάκτων και έχει και αυτό την σημασία του!Ανάπτυξη Αρμάτων και Τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού …Σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να φτάσουν στα Σύνορα και ακόμη παραπέρα …Με τα πολυβόλα στα χέρια κάλυψαν και ασφάλισαν την περιοχή αναμένοντας τα Άρματα!

Σχόλιο: Mωρέ και οι δυνάμεις και ηθικό έχουμε ,να είχαμε και λίγο τσαμπουκά απο τους Πολιτικούς μας δεν θα έβλαπτε …Αλλά είπαμε η γενιά που μας κυβερνά είναι αραχτή ,φραπεδιά και υψηλή ανάλυση…Αρκεί να υπάρχει ένα Δημόσιο που να τους πληρώνει!

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: