Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πίστη Κρυσταλλίδου και τη Δώρα Λοΐζου

Με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά και τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, με βαθιά πίστη στον εθελοντισμό και την προσφορά, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου και η Συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ Δώρα Λοΐζου, παρουσίασαν στην Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν όλους μας, παρουσία του Μύρωνα Φλουρή, Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν: 

  • Η ενίσχυση της ποιότητας ζωής των μικρών μαχητών της Ελλάδας, των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και ανέρχονται περίπου σε 300 το χρόνο, με δυνατότητα παροχής εβδομαδιαίων διακοπών, κατόπιν συνεργειών με αρμόδιους φορείς.
  • Η δημιουργία ηλεκτρονικού χάρτη προσβασιμότητας ζώων συντροφιάς σε δημόσιους χώρους. Ένας τέτοιος χάρτης μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό της Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα στους τουρίστες να γνωρίζουν πού μπορούν να κινηθούν μαζί με τα ζώα τους. 

ΕΛΛΑΔΑΕλενα Ραπτη

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: