Ετοιμοπαράδοτο το Fiesta το best seller της Ford με το βραβευμένο κινητήρα 1.0L 125 PS mHEV

Άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το Ford Fiesta με τον πολυβραβευμένο κινητήρα 1.0L 125 PS mHEV. Η ελληνική εταιρία, θέλοντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την απόκτηση του Fiesta με τον καταξιωμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid με ήπια υβριδική τεχνολογία 48-Volt που εξασφαλίζει κορυφαία οικονομία και επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς,  προτείνει:

*Χρηματοδότηση με προκαταβολή 20% που ξεκινά από 4.500€

*Χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 2,99%.

*8 χρόνια εγγύηση

Η συγκεκριμένη εγγύηση είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, όπως και για κάθε άλλο μοντέλο της γκάμας Ford, και μάλιστα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, γεγονός που έρχεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο την ήδη υψηλή αξία μεταπώλησης του δημοφιλούς Fiesta.

Κορυφαία οικονομία

Ο γνωστός και καταξιωμένος κινητήρας 1.0L EcoBoost Hybrid του Ford Fiesta διατίθεται στην έκδοση των 125 ίππων, εξασφαλίζοντας κατανάλωση καυσίμου από 4,9l/100 km και εκπομπές CO2 114 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Ο συγκεκριμένος κινητήρας με ήπια υβριδικό σύστημα 48-V συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και με το 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Powershift της Ford, που προσφέρει ομαλές αλλαγές σχέσεων για βέλτιστη οδηγική ποιότητα.

Η συναρπαστική οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Ford Fiesta μπορεί να προσαρμοστεί με τα επιλέξιμα προφίλ οδήγησης Normal, Sport και Eco, τα οποία επιτρέπουν στους οδηγούς να ρυθμίζουν την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα ESC, τον σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης και τους χρόνους αλλαγών των ταχυτήτων για τα αυτόματα μοντέλα, ώστε να εναρμονίζουν την απόκριση και τις επιδόσεις με τις εκάστοτε συνθήκες.

Με προηγμένη τεχνολογία και συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού

Οι προηγμένες τεχνολογίες του Ford Fiesta περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το έξυπνο αυτορυθμιζόμενο Adaptive Cruise Control με Stop & Go με αναγνώριση οδικών σημάτων Speed Sign Recognition, που διατηρεί απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας, σε μοντέλα που διαθέτουν το αυτόματο κιβώτιο Powershift, το σύστημα (stop-start) μπορεί αυτόματα να φρενάρει τελείως το Fiesta και να το εκκινήσει ξανά.

Τεχνολογίες σχεδιασμένες για να αποτρέπουν ή να μειώνουν τις επιπτώσεις από συγκρούσεις  με άλλα οχήματα περιλαμβάνουν το Collision Mitigation, Lane-Keeping Aid και Pre-Collision Assist με Active Braking.

Πως όμως λειτουργεί το πρόγραμμα χρηματοδότησης Ford Finance; Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Μοντέλο: Ford Fiesta 1.0L 125 PS mHEV ST-Line

Αξία αυτοκινήτου: 22.502€

Προκαταβολή: 4.500€

Ποσό χρηματοδότησης: 18.002€

Διάρκεια χρηματοδότησης (μήνες): 60

Μηνιαία δόση: 328€

Έξοδα εγκρίσεως δανείου: 280€

Σ.Ε.Π.Π.Ε. (Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης: 4,3%)

  • Μάθετε περισσότερα για το Ford Fiesta

 

  • Περιηγηθείτε στην έκθεση της Ford με βιντεοκλήση.

 

Ετοιμοπαράδοτο το Fiesta το best seller της Ford με το βραβευμένο κινητήρα 1.0L 125 PS mHEV gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: