Συνάντηση Παυλόπουλου-Μητσοτάκη: ” Η ΝΔ θα είναι αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση”

Η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει τον συνταγματικό της ρόλο ως αντιπολίτευση, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο, θα είναι υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση που θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου».
Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο πως μετά τις περιοδείες του στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα στη Νέα Δημοκρατία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους.
Από την πλευρά του κ. Παυλόπουλος αφού συνεχάρη για την επιτυχία του τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΔ, του ευχήθηκε «καλή δύναμη», ενώ τόνισε πως είναι «κοινός τόπος ότι η παράταξή σας άνοιξε το δρόμο της χώρας στην Ευρώπη» και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «και υπό την ηγεσία σας, η παράταξη θα συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση της θέσης της χώρας στην Ευρώπη, ιδίως σήμερα που δοκιμάζεται για λόγους οικονομικούς και ανθρωπιστικούς η ενότητα του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».
Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου. Στις 17.30 το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιαννάκη Ομήρου.

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: