Συλλήψεις για ηρωίνη σε Καρδίτσα και Ηράκλειο

Χειροπέδες σε 27χρονο – Οι αρχές ανακάλυψαν νάιλον συσκευασία που είχε κρυμμένη και είχε μέσα ηρωίνη βάρους 28,5 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας

Η χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους μισού γραμμαρίου που είχε πάνω του βγαίνοντας από το σπίτι του στην Καρδίτσα ένας νεαρός Έλληνας, ήταν αρκετή για να του βάλουν χειροπέδες οι άνδρες της Ασφάλειας. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, αποδείχθηκε ότι έκανε συστηματική διακίνηση.

Οι αστυνομικοί που ακινητοποίησαν τον 27χρονο, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια ώσπου ανακάλυψαν τη νάιλον συσκευασία που είχε κρυμμένη και είχε μέσα ηρωίνη βάρους 28,5 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την πώληση και διέταξε την κράτησή του.

*** Οι πληροφορίες που είχαν για έναν 41χρονο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, τους έφεραν στην πόρτα του σπιτιού του. Μετά από έρευνα, βρήκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 69 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ κατέσχεσαν και 145 ευρώ. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: