«Συντετριμμένη» η Τζέρι Χολ μετά το διαζύγιο με τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Το πρώην μοντέλο και άλλοτε σύζυγος του Μικ Τζάγκερ πιστεύει ότι τα παιδιά του μεγιστάνα των ΜΜΕ ευθύνονται για το αιφνιδιαστικό διαζύγιο

Το τέλος του γάμου της με τον μεγαλοεκδότη Ρούπερτ Μέρντοχ άφησε την Τζέρι Χολ «συντετριμμένη», αν και λέει ότι ακόμη τον αγαπά, αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Το πρώην μοντέλο αποδίδει μάλιστα τον χωρισμό στα παιδιά του Μέρντοχ, τα οποία «μπήκαν σαν σφήνα μεταξύ μας».

Ο 91χρονος Μέρντοχ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά και μάλλον άκομψα τον χωρισμό του στη σύζυγό του με ένα email. Της έλεγε ακόμη ότι στο εξής θα επικοινωνούν μέσω δικηγόρων.

Η Daily Mail έγραψε ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυξήθηκε η ένταση ανάμεσα στη Χολ και τα παιδιά του μεγιστάνα των ΜΜΕ. Η ίδια για να τον προστατεύσει από την πανδημία (περιορίζοντας τις επαφές του) έπαιζε τον ρόλο του ενδιάμεσου, αλλά τα παιδιά πίστευαν ότι θέλει να τα αποκόψει από τον πατέρα τους. «Είναι σαφές ότι δεν την εμπιστεύονταν» λέει τώρα το περιβάλλον της Χολ.

Επιπλέον, φαίνεται να είχαν γίνει και συζητήσεις για την οικονομική κατάσταση της Χολ μετά τον θάνατο του Μέρντοχ. Μέλη της οικογένειάς του μάλλον δεν έβλεπαν θετικά  την προοπτική να έχει η Χολ κάποια ενίσχυση.

Ο Μέρντοχ και η Χολ είχαν παντρευτεί το 2016 και είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: