Ο Μπάιντεν πάνω σε σκάλα, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια της Τζιλ (Φωτογραφία)

Την ευχή προς τους Αμερικανούς πολίτες να περάσουν μια όμορφη παραμονή Χριστουγέννων, συντροφιά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, έστειλε εχθές ο Τζο Μπάιντεν.

Στην ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, o πρόεδρος των ΗΠΑ συμπεριέλαβε μια φωτογραφία που τον δείχνει σε άκρως εορταστική διάθεση, να προσθέτει χαμογελαστός  «τις τελευταίες πινελιές» στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρέα με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μπάιντεν «έσπασε» την παράδοση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και θέλει τους Αμερικανούς προέδρους να δέχονται την παραμονή των Χριστουγέννων τηλεφωνήματα από παιδιά, και να τα «ενημερώνουν» για το που πού βρίσκεται ο Άη Βασίλης.

Σε ανάρτηση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ βλέπουμε ότι ανέλαβε εκείνη αυτόν τον ρόλο για φέτος. «Η ώρα φτάνει, ετοιμάστε τα μπισκότα και τα καρότα για τους ταράνδους» γράφει η Τζιλ μπάιντεν στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που τη δείχνει με το ακουστικό του τηλεφώνου στο χέρι. 

Δεν δόθηκε κάποια εξήγηση από τον Λευκό Οίκο γιατί ανέλαβε φέτος τον ρόλο της ενημερώσης των παιδών η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αντί για τον 80χρονο σύζυγό της, ωστόσο η βρετανική εφημερίδα επισημαίνει ότι, κατά την περσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Μπάιντεν με τα παιδάκια ένας από τους γονείς είχε βρει την ευκαιρία να προσβάλλει τον Αμερικανό πρόεδρο.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: