Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου – Κατέρρευσε στο κελί του

Μέσα στο κελί του στις φυλακές Λάρισας κατέρρευσε ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος ξεκίνησε απεργία πείνας και δίψας πριν από λίγα 24ωρα, διαμαρτυρόμενος για την επιστροφή του στις εν λόγω φυλακές. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονες ζαλάδες και σημάδια εξάντλησης νωρίς το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, ο οποίος οργάνωσε τις βομβιστικές επιθέσεις με φακέλους κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και άλλων προσώπων, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί όρθιος μέσα στο κελί του.

Αφού εξετάστηκε στο ιατρείο των φυλακών της Λάρισας, κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να αξιολογηθεί η κατάστασή του, καθώς και η αγωγή που ενδέχεται να ακολουθήσει για την αποκατάσταση της υγείας του.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε γιατρός στις φυλακές, γι’ αυτό και ήταν υποχρεωτική η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Πριν λίγη ώρα ο σύντροφος υπέστη σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο μέσα στο κελί του καθώς προσπάθησε να σηκωθεί. Είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος από την πολυήμερη απεργία πεινάς και δίψας. Έχει αστάθεια όταν περπατάει και μόνιμη ζαλάδα που τον δυσκολεύει να μείνει όρθιος έστω και για λίγο. Επειδή τέτοια ώρα δεν υπάρχει γιατρός στις φύλακες Λάρισας κρίθηκε απαραίτητη η έκτακτη διακομιδή του σε εξωτερικό νοσοκομείο για εξετάσεις», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους αντιεξουσιαστές.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: