Στηρίζει την Ελλάδα το ΑΚΕΛ

Στηρίζει την Ελλάδα το ΑΚΕΛ

Στηρίζει την Ελλάδα το ΑΚΕΛ

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, η κατάσταση της οικονομίας σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το Κυπριακό.

Το ΑΚΕΛ στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε ο κ. Κυπριανού. Εκτίμησε ότι η έκβαση των διαπραγματεύσεων θα επηρεάσει και άλλες χώρες της Ευρωζώνης και πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο παρελθόν -και τις οποίες χαρακτήρισε καταστροφικές για την κυπριακή οικονομία- δεν ελήφθησαν μόνο με οικονομικά, αλλά και με πολιτικά, κριτήρια. Οι καταστροφικές αποφάσεις για την κυπριακή οικονομία μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, υποστήριξε ο γγ του ΑΚΕΛ, λαμβάνοντας υπόψη και τις συζητήσεις που διεξάγονταν από την πλευρά της τότε κυπριακής κυβέρνησης Χριστόφια με την τρόικα.

Χαρακτήρισε ως ανέκδοτο το ότι η Κύπρος βγαίνει από μνημόνιο και πρόσθεσε ότι η σημερινή κυπριακή κυβέρνηση κρατά απέναντι στην Ελλάδα στάση Τζέκιλ και Χάιντ, με τις διαφορετικές τοποθετήσεις του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: