Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες, κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν», λέει ο ξάδερφός του

Αύριο αναμένεται να αρχίσει η δίκη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου και ο ξάδερφος του, δικηγόρος ο οποίος έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον παρουσιαστή, μίλησε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με δημοσιεύματα που θέλουν όλη την οικογένεια να τον στηρίζει.

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι κι αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα και προσπαθώντας να σταθεί σαν αδερφός. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για λογαριασμό της οικογένειας Παναγιωτοπούλου, της ευρύτερης, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

«Και ας κοιτάξουμε τις υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους ΣταρόβεςΑρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με το συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα»

Αγανακτισμένος φάνηκε ο ξάδερφος του παρουσιαστή. «Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση εναντίον του ίδιου, του βιολογικά συγγενή μου. Παρακαλώ μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα» είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: