Σταμάτησαν στα δοκάρια

Χωρίς νικητή αλλά και γκολ έληξε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Πλατανιά που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστική. Από ένα δοκάρι είχαν οι δυο ομάδες με τους Κρητικούς να φεύγουν ικανοποιημένοι που κατάφεραν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Super League να «τσιμπήσουν» βαθμό στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο άδειο λόγω τιμωρίας Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό όταν ο Ουσέρο βρήκε με σέντρα τον Μπρίτο, όμως ο Βραζιλιάνος σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι του Σωτηρίου. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 14΄με κεφαλιά του Λε Ταλέκ μετά από σέντρα του Μπιτόλο όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Πλατανιάς δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη φάση στο 40΄ όταν ο Ανγκούλο γύρισε στον Μουνάφο που σούταρε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή όμως ο Λαζαρίδη έσωσε τον Ατρόμητο διώχνοντας σε κόρνερ.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν καλά και στο δεύτερο μέρος και στο 61΄θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί όταν ο Λε Ταλέκ βγήκε απέναντι από τον Σωτηρίου, πέρασε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά όμως στο πλασέ που επιχείρησε είδε την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η απάντηση των Κρητικών ήταν άμεση, καθώς ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Ανγκούλο.

Στο 77΄ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο γκολ με τον Στανισάβλιεβιτς αλλά ο Φυτανίδης ήταν στην σωστή θέση για να γλιτώσει την ομάδα του, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 84΄αλλά αυτή τη φορά από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Βάντερσον να σώζει πριν ο Ναπολεόνι σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από προβολή του Λημνιού και απόκρουση του Σωτηρίου. Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά είχε μια ακόμα σωστή αντίδραση στο 91΄ αποκρούοντας εντυπωσιακά σουτ του Ναπολεόνι.

Το σφύριγμα της λήξης του Παπαπέτρου βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0 με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στους 17 βαθμούς και το Πλατανιά στους 19.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: