Σπουδαία νίκη της Toyota στο Rally Safari– Η σπασμένη ανάρτηση του Thierry Neuville το ωραιότερο δώρο στον Ogier

Όταν ο Thierry Neuville έριξε τον πίσω τροχό του Hyundai i20 WRC του σε μια πέτρα με αποτέλεσμα να σπάσει η ανάρτηση, τότε ο μεγάλος του αντίπαλος Sebastien Ogier, πήρε μια βαθιά ανάσα. Θα συνέχιζε το Rally Safari χωρίς το άγχος που είχε με τον  Neuville.

Ο Sebastien Ogier έχει τώρα τέσσερις νίκες στους έξι πρώτους αγώνες. Μέχρι να «τραυματίσει»  το αυτοκίνητό του, o Thierry Neuville, έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα . Τις τρεις από τις τέσσερις μέρες του Ράλι είχε τους απόλυτους χρόνους.

Ο Sebastien Ogier, από την 3η θέση πέρασε πρώτος και πήρε τη νίκη με διαφορά 21,8 δευτερόλεπτα από τον teammate του Takamoto Katsuta. Ήταν το πρώτο φετινό  βάθρο του  Katsuta με Toyota. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Ott Tanak με το Hyundai i20 WRC. Στην 4η και 5η θέση είχαμε δύο Ford Fiesta WRC, αυτά των Greensmith και Fourmaux, ενώ την εξάδα έκλεισε ο Rovanpera με το Yaris. Μόλις στη 10η θέση τερμάτισε ο Elfyn Evans με το εργοστασιακό Toyota έχοντας σπασμένη ανάρτηση την Παρασκευή.

Πρώτη στη βαθμολογία είναι η  Toyota με τις Hyundai και Ford να ακολουθούν.Επόμενος αγώνας στις 15-18 Ιουλίου με το Ράλι Εσθονίας.

Σπουδαία νίκη της Toyota στο Rally Safari– Η σπασμένη ανάρτηση του Thierry Neuville το ωραιότερο δώρο στον Ogier gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: