Σκουρλέτης: Η εκκλησία θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου το βράδυ της Τετάρτης, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «δεν δείχνει σεβασμό να φλερτάρει η εκκλησία με έναν άλλο ρόλο, εκείνον που θέλει να επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα» ενώ υποστήριξε πως υπάρχουν δυνάμεις μέσα στην εκκλησία που θέλουν να ταυτιστούν με τη θέση της ΝΔ.

«Ο επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν βρίσκει να πει τίποτα για τα μισσαλόδοξα κυρήγματα του Αμβρόσιου. Βέβαια κάτι ψέλλισε σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ που δεν πρέπει να πληρώνει η εκκλησία για τα ακίνητά της», υπογράμμισε ακόμα.

Όσον αφορά στην πολιτική που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση, ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι «εάν γύριζε το ρολόι πίσω σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα. Θα ξανακάναμε το δημοψήφισμα και τις εκλογές».

«Το δημοψήφισμα έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη να σεβαστεί τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση υποχρεώθηκε σε επώδυνο συμβιβασμό, όμως δεν σταμάτησαν ποτέ οι ακραίοι κύκλοι να μας αντιμετωπίζουν ως πειραματόζωα», τόνισε.

politiki

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: