Σειρά αναπλάσεων και παρεμβάσεων στον Δήμο Ζωγράφου

Με χρηματοδότηση 12,5 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών — Τι αλλάζει στην πόλη

Με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει εξασφαλίσει ποτέ ο Δήμος Ζωγράφου, ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, από το υπουργείο Εσωτερικών, η πόλη αλλάζει.

Πιο συγκεκριμένα, αναπλάσεις και παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν:

— Σε πλατείες της πόλης (πλατεία Δημοτικού Κοιμητηρίου, πλατεία Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, πλατεία και υπαίθριο γυμναστήριο μεταξύ των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου- Τίγρητος- Αβύδου, πλατεία μεταξύ των οδών Γρηγορίου Αυξεντίου- Κολοκοτρώνη- Βακτριανής, πλατεία μεταξύ των οδών Ιωλκού- Ιωάννη Βεργή- Ισρακίου, πλατεία Τερζάκη)

— Σε πεζοδρόμια και πράσινες διαδρομές (Ούλωφ Πάλμε, Παπάγου, Αγίου Θεράποντος, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κρήτης, Αγίας Ελένης, Νικολάου Πλαστήρα , Ιοκάστης, Παξών, Γρηγορίου Αυξεντίου, Γαλήνης, Αμμοχώστου, Ιάσωνος Μαράτου, Περιάνδρου, Κολοκοτρώνη, Ναπολέοντος Ζέρβα, Α. Χατζή, Ταξίλου και Υδάσπου)

— Στο νέο τέρμα, με πρότυπη παιδική χαρά ΑμΕΑ και με νέο χώρο αναψυχής και άθλησης

— Σε υφιστάμενες παιδικές χαρές

— Στο πάρκο Γουδή με ριζική ανάπλαση του χώρου

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, υπογράμμισε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί με τα έργα αυτά, η πόλη μας θα γίνει ακόμα πιο όμορφη, σύγχρονη και βιώσιμη. Με τις παρεμβάσεις αυτές, υλοποιούνται τα όνειρά μας για μια πόλη που, πραγματικά, αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Η χρηματοδότηση αυτή δεν θα μπορούσε να εξασφαλιστεί, χωρίς τη σκληρή και επίμονη προσπάθεια του Αντιδημάρχου Δημήτρη Δήμα, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλία Αλευρά, της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναπλάσεων Κατερίνας Σπυροπούλου, αλλά και του συνόλου στελεχών της Υπηρεσίας».



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: