Σε κατάσταση ΣΟΚ ο θείος του αστυνομικού – Απίστευτο ο ανιψιός μου να είναι συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

Σε κατάσταση ΣΟΚ ο θείος του αστυνομικού   Απίστευτο ο ανιψιός μου να είναι συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

Ο 54χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην μαζί με τον Αλβανό που είχε νοικιάσει τη γιάφκα του Ξηρού…
στην Ανάβυσσο είναι απότακτος αστυνομικός και θεωρείται κορυφαίο επιχειρησιακό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης και στενός φίλος γνωστού ποινικού κρατούμενου.

«Δε μπορώ να το πιστέψω πως είναι συνεργάτης του Ξηρού» λέει ο θείος του
Το πατρικό σπίτι του απότακτου αστυνομικού στη Μάνη μπήκε στο μικροσκόπιο των ανδρών της αντιτρομοκρατικής. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο θείος του στο Newsit «είδαμε καμιά δεκαριά αυτοκίνητα έξω από το σπίτι της μάνας του και απορήσαμε. Πήγα να δω τι συμβαίνει γιατί είναι κοντά τα σπίτια μας, αλλά δε μου είπαν τίποτα.

Ο ανιψιός μου έρχεται κατά διαστήματα γιατί η γυναίκα του και τα δυο του παιδιά, γιατί έχει δυο γιους, ειναι στην Αθήνα, η μάνα του είναι εδώ στο χωριό και κατεβαίνει και τη βλέπει. Η μαμά του είναι μόνη της και είναι 85 χρονών και έχει μερικά ζώα, γίδια και προβατες.

Δε θυμάμαι πόσα έχει φύγει απο την αστυνομία. Εμείς ξέραμε οτι έφυγε με . Ποτέ δε πίστευα οτι θα ήταν συνεργάτης του Ξηρού, είναι πολύ καλό παιδί. Ο,τι να του πεις, ναι σου έλεγε. Για κακό δεν είναι αυτό το παιδί. Τώρα τι να πω κι εγώ, δεν ξέρω. Ηταν ένα αγαθό παιδί. Για να είναι συνεργάτης του Ξηρού μου φαίνεται περίεργο πράγμα.

Μου φαίνεται απίστευτο να είναι συνεργός του Ξηρού, εγώ δε θέλω να το πιστέψω».

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: