School of Rock: Νεκρός στα 32 του ο άνδρας που είχε υποδυθεί τον μικρό ντράμερ «Φρέντι Τζόουνς»

Τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν πάνω στο ποδήλατό του — «Η καρδιά μου έχει ραγίσει» έγραψε ο Τζακ Μπλακ στο Instagram

Με τραγικό τρόπο κόπηκε πρόωρα το νήμα της ζωής του Κέβιν Κλαρκ, ενός από τους μικρούς πρωταγωνιστές της ταινίας «School of Rock» του 2003. Σύμφωνα με τη Sun ο Κλαρκ πέθανε εχθές Τετάρτη αφού χτυπήθηκε από αμάξι ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του.

Ο ηθοποιός Τζακ Μπλακ, που είχε πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Κλαρκ και άλλους νεαρούς ηθοποιούς στην ταινία, εξέφρασε τη θλίψη του μέσω social media. «Πολύ θλιβερά νέα. Ο Κέβιν έφυγε από κοντά μας, υπερβολικά νωρίς… Ήταν μια όμορφη ψυχή. Τόσες φανταστικές αναμνήσεις. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Στέλνω όλη του την αγάπη στην οικογένειά του και στην κοινότητα του School of Rock».

Η ανάρτηση του Μπλακ στο Instagram περιλάμβανε και δυο φωτογραφίες των δυο τους, μια από την ταινία και άλλη μία πιο πρόσφατη.


O Κλαρκ είχε υποδυθεί τον μικρό ντράμερ «Φρέντι Τζόουνς» ή αλλιώς «Σπάζι ΜακΓκί», στο πλευρό του Τζακ Μπλακ στο πετυχημένο φιλμ του 2003. Το τροχαίο δυστύχημα που του στοίχισε τη ζωή συνέβη ενώ έκανε ποδήλατο σε γειτονιά του Σικάγο, νωρίς το πρωί. Μια 20χρονη γυναίκα οδηγούσε το όχημα που τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ο Κλαρκ εργαζόταν ως επαγγελματίας ντράμερ και ήταν μέλος μιας μπάντας ονόματι Dreadwolf, ενώ συμμετείχε και σε άλλα μουσικά πρότζεκτ.

View this post on Instagram

A post shared by Jack Black (@jackblack)

Σύμφωνα με τη μητέρα του, η αγάπη του για τα «ντραμς» ξεκίνησε ήδη από τα τρία του χρόνια όταν άρχισε να «παίζει» μουσική με κατσαρόλες και τηγάνια. Στα 12 του επιλέχτηκε εξαιτίας του ταλέντου του να παίξει στην ταινία School of Rock. Παρόλο που δεν είχε εμπειρία με την υποκριτική, και δεν συνέχισε στο χώρο, τα γυρίσματα του άρεσαν πολύ και τα θυμόταν με πολλή αγάπη.

Ο Τζακ Μπλακ είχε πάει να ακούσει live την μπάντα του Κλαρκ το 2018.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: