Δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους της καθαριότητας


Sponsored Content

Ζούμε με καταιγιστικούς ρυθμούς που μάς αναγκάζουν να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και να επικοινωνούμε με έναν πολύ μικρό κύκλο ανθρώπων. Οι επιθυμίες και τα προβλήματα κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας και ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας προσπερνώντας τους με αδιαφορία. Τα χρόνια της πανδημίας, οι αποστάσεις και η έλλειψη των συναναστροφών μάς απομάκρυνε ακόμη περισσότερο από τους άλλους. Ξεχάσαμε ακόμη και να λέμε ευχαριστώ σε εκείνους που φροντίζουν για τη δική μας ποιότητα ζωής.


Προκειμένου να θυμηθούμε κάποια πράγματα αυτονόητα, δημιουργήθηκε η δράση Καθαρή Εβδομάδα. Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με την Kärcher Ελλάδος, που φέτος πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το τελευταίο Σάββατο του Νοεμβρίου λοιπόν, και για μια ολόκληρη εβδομάδα, οι πολίτες όλης της χώρας κλήθηκαν να ευχαριστήσουν του εργαζόμενους της καθαριότητας με μια σειρά ενεργειών που αφυπνίζουν και ευαισθητοποιούν. Μια δράση ευγνωμοσύνης προς όλους τους καθημερινούς ήρωες που μάς φροντίζουν λέγοντας τους ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που διατηρούν τα πάρκα, τις πλατείες και τα μέσα μεταφοράς καθαρά και φιλικά προς τον πολίτη.


Μια «καθαρή» συμμαχία

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: