Ο «Βασιλιάς του Συκωτιού» είναι… γuμνός: Ξεμπρόστιασαν «ντούκι» influencer για χρήση στεροειδών

Το σώμα του είναι ασύλληπτα μυώδες και δυνατό, ωστόσο o bodybuilder Μπράιαν Τζόνσον — γνωστός στο Ίντερνετ με το παρατσούκλι Liver King — επέμενε πάντα ότι «χτίστηκε» τελείως φυσικά, ως αποτέλεσμα του «προγονικού τρόπου ζωής» που ακολουθεί με εντατική άσκηση και κατανάλωση ωμών κρεάτων και εντοσθίων.

Η online φήμη του «Βασιλιά του Συκωτιού» εκτοξεύτηκε την περασμένη χρονιά, όταν ο 45χρονος με την εντυπωσιακή φυσική κατάσταση άρχισε να ποστάρει στα social media βίντεο με περιεχόμενο fitness. Οι παράξενες διατροφικές του συνήθειες, όπως η συχνή κατανάλωση ωμού συκωτιού — εξ ου και το παρατσούκλι του — και οι συμβουλές του ως προς τη γυμναστική που απαιτείται για την απόκτηση μυώδους σώματος προσέλκυσαν εκατομμύρια followers παγκοσμίως και απέφεραν τεράστια κέρδη στον Liver King.

Τώρα όμως, η πολλά υποσχόμενη καριέρα του Τζόνσον ως influencer φαίνεται πως δέχθηκε ένα πολύ ισχυρό πλήγμα: Ένας YouTuber ονόματι Derek, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο στους bodybuilder και τον «φυσικό ή μη» τρόπο που απέκτησαν το φουσκωτό κορμί τους, τον έβαλε στο στόχαστρο.

View this post on Instagram

A post shared by Liver King (@liverking)

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα και έχει ήδη ξεπεράσει το ενάμισι εκατομμύριο προβολές, ο Derek δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο Liver King σε προπονητή — που δεν κατονομάζεται — το 2021. Σε αυτές τις επικοινωνίες, σύμφωνα πάντα με το βίντεο του Derek, ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το brand του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα. Εάν είναι πράγματι αυθεντικά τα email, οι ισχυρισμοί του Τζόνσον για τη «θαυματουργή» επίδραση της διατροφής του με ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους αβγών στο «χτίσιμο» μυών είναι προφανώς ψέμα, και τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok… σκέτη απάτη.

View this post on Instagram

A post shared by Liver King (@liverking)

Η αποκάλυψη αυτή για τον influencer έχει προκαλέσει έντονο χλευασμό στα social media, αφού ο «Βασιλιάς του Συκωτιού» επέμενε πάντα ότι το lifestyle που ακολουθεί ως «σύγχρονος ανθρώπος των σπηλαίων» οδήγησε στην εμφάνιση που έχει σήμερα. Ο 45χρονος έχει αρνηθεί επανειλημμένα σε podcast και εκπομπές ότι παίρνει την παραμικρή χημική ουσία για να διατηρεί αυτόν τον όγκο στους μυς του, ωστόσο τώρα ένα βίντεο απειλεί να «γκρεμίσει» το brand του και την καριέρα του στον χώρο του fitness.

Οι αποκαλύψεις του Derek σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media, με άλλους χρήστες να στηρίζουν τον Liver King λέγοντας ότι δεν πιστεύουν τα αποδεικτικά στοιχεία και άλλους να λένε ότι οι υποψίες τους επιτέλους επιβεβαιώθηκαν, και ζητώντας από τον 45χρονο να λογοδοτήσει.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: