Σάρωσε η Χίλαρι στο debate: Κέρδισε τις εντυπώσεις με ποσοστό 57% έναντι 34% του Τραμπ

Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία τελευταία ελπίδα ν’ αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση γύρω από την προεδρική υποψηφιότητά του και να κερδίσει την εκλογή του στο Λευκό Οίκο, την έχασε το βράδυ της Κυριακής, στη δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρησή του με τη Χίλαρι Κλίντον, σχολιάζει το CNN.

Προερχόμενος από το χειρότερο δεκαήμερο της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Τραμπ ήθελε απεγνωσμένα μία νίκη προκειμένου να αντιστρέψει την αρνητική δυναμική των δημοσκοπήσεων για την υποψηφιότητά του.

Η τηλεοΧίλαρι Κλίντον, Ντόναλντ Τράμπ, debate πτική παρουσία του ήταν καλύτερη από την πρώτη φορά, ενώ από την άλλη μεριά, η Κλίντον δεν κατάφερε να επιβάλει τη δική της παρουσία, στο βαθμό που το είχε καταφέρει κατά την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση.

Οι πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι ο Τραμπ κατέστρεψε κάθε πιθανότητα επικράτησης του μέσα στο πρώτο 20λεπτό και δεν κατόρθωσε να ανακάμψει.

Η δημοσκόπηση που διεξήγαγε το CNN έδειξε ότι ποσοστό 57% των τηλεθεατών σχημάτισαν την εντύπωση ότι επικράτησε η Κλίντον, έναντι ποσοστού 34% που εκτίμησαν ότι τις εντυπώσεις κέρδισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος.

 

 

 

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: