Σαν πας Μεμέτη για «Χορό» …Για κοίτα κατά δώ (video των ΕΔ 2016 HD)

Σαν πας Μεμέτη για Χορό …Για κοίτα κατά δω ! Φώναξε ο Καπετάνιος  έξω από τα τείχη της Τριπολιτσάς   και ο Μεμέτης γύρισε και τον δει , την ίδια  στιγμή που ο Καπετάνιος του φυτίλιασε το βόλι που τον βρήκε κατακέφαλα …Καλοκαίρι του 1821!

Πόσο δείχνει να μοιάζουν τα γεγονότα που έρχονται με τα γενόμενα που πέρασαν …Ο Μεμέτης μπορεί να χαίρεται και γιορτάζει γιατί αυτός βαρά το ντέφι και χορεύουν οι Φράγκοι ,μα εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα μόνοι μας ήμασταν  και τότε και τώρα !

Τότε παλεύαμε ολάκερη αυτοκρατορία με λιανοντούφεκα ξυπόλητοι και πεινασμένοι και τώρα κάποιοι θέλουν πάλι να μας ξεδοντιάσουν αλλά …Ετούτοι εδώ δεν δείλιασαν ποτέ και δεν πρόκειται να δειλιάσουν ούτε και τώρα !

Τούτη την ώρα που το Έθνος των Ελλήνων στενάζει και ίσως σε κάποιους να μπαίνουν ιδέες παράξενες και να ονειρεύονται δοβλέτια και Μεγαλεία …Καλά είναι να ξαναθυμηθούν  την  φράση του Έλληνα Καπετάνιου πριν στείλει τον Τούρκο να κάνει παρέα στον προφήτη του !

Ένα απίστευτο video  των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που δείχνει ότι ακόμη και σήμερα ,πως ότι αν κάποιοι θέλουν να μας πνίξουν στη μιζέρια …Αυτοί εδώ θα τους λιανίσουν αν τολμήσουν να σύρουν το Χορό του Πολέμου!




Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: